Dark Souls: Remastered, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 25.05.2018
Dark Souls: Remastered, disponibil acum

Bandai Namco Entertainment a confirmat că Dark Souls: Remastered, ediţia actualizată a action RPG-ului produs de studioul From Software, este disponibilă, începând de astăzi, pentru consolele PlayStation 4 şi Xbox One, precum şi pentru PC.

Dark Souls: Remastered permite jucătorilor să exploreze străvechile ţinuturi ale Lordranului în primul episod al deosebit de popularei serii, fiind inclus şi întregul conţinut din DLC-ul Artorias of the Abyss. Lumea întunecată din Dark Souls este readusă la viaţă la o rezoluţie 4K (upscaled de la 3200×1800 pe PS4 Pro şi Xbox One X, nativă 3840×2160 pe PC) şi un framerate de 60 de cadre pe secundă.

Dark Souls: Remastered este disponibil în ediţii fizice pentru PlayStation 4 şi Xbox One, la preţul de 149,90 lei. Jocul poate fi achiziţionat şi în ediţii digitale pentru PlayStation 4 (prin intermediul PlayStation Store, la preţul de 139,90 lei) şi PC (prin Steam, la un preţ echivalent cu 39,99€). Dark Souls: Remastered va fi lansat şi într-o ediţie pentru Nintendo Switch, care va sosi în cursul verii acestui an.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News