Demo-ul Final Fantasy XVI este disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 14.06.2023
Demo-ul Final Fantasy XVI este disponibil acum
Foto: Square Enix

Înainte de lansarea Final Fantasy XVI, programată pentru ultima parte a acestei luni, Square Enix oferă și un demo gratuit pentru acest joc. Acesta este disponibil pentru PlayStation 5 și poate fi descărcat de pe PlayStation Store.

Demo-ul Final Fantasy XVI își dorește să ofere o mostră consistentă din ceea ce jucătorii vor avea ocazia să experimenteze în momentul in care jocul final va fi lansat. Astfel, în demo sunt disponibile două segmente de gameplay, primul dintre acestea fiind reprezentat de prologul introductiv al jocului, de aproximativ 2,5 ore, ce oferă detalii despre trecutul eroului Clive Rosfield până în momentul în care începe povestea propriu-zisă din Final Fantasy XVI. Progresul înregistrat în această porțiune va putea fi preluat și în versiunea finală a jocului, dacă alegeți să o achiziționați.

Finalizarea acestei secțiuni introductive va debloca un alt segment, de aproximativ două ore, mult mai orientat către acțiune și lupte. Este vorba despre o infiltrare pe timp de noapte, Clive fiind acompaniat de lupul său Torgal și Cidolfus Telamon, iar, în această porțiune a demo-ului, întâlniți o varietate de inamici și boși. De asemenea, demo-ul poate fi jucat de oricâte ori doriți, pentru a putea experimenta toate abilitățile și accesoriile lui Clive.

Final Fantasy XVI va fi lansat pe 22 iunie 2023, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News