Demo-ul Resident Evil 6, doar cu Dragon’s Dogma

| 02.02.2012
Demo-ul Resident Evil 6, doar cu Dragon’s Dogma

Capcom va recurge la o strategie din arsenalul celor de la Microsoft pentru a promova noul lor RPG Dragon’s Dogma. În 2007, pentru a pregăti terenul în favoarea (pe atunci) viitoarei lansări a lui Halo 3, cei de la Microsoft au inclus clientul beta al noii aventuri a lui Master Chief pe acelaşi disc cu jocul Crackdown, în încercarea de a obţine vânzări cât mai bune pentru acesta din urmă.

Capcom va repeta această manevră în primăvară, „inculpaţii” fiind Resident Evil 6 şi Dragon’s Dogma. Astfel, în pachetul fiecărui joc Dragon’s Dogma se va regăsi un cod prin intermediul căruia va putea fi descarcată în premieră versiunea demonstrativă a viitorului Resident Evil 6. Utilizatorii de Xbox 360 vor avea acces la acest demo începând cu 3 iulie 2012, în timp ce posesorii de PlayStation 3 vor fi nevoiţi să aştepte până pe 4 septembrie pentru a putea folosi codul de download aferent versiunii demo a lui Resident Evil 6.

Dragon’s Dogma este un joc de tip role playing game (RPG), realizat de echipa din spatele mai vechilor Devil May Cry 4 şi Resident Evil 4, care aduce foarte mult a Demon’s Souls, însă pune un accent mult mai pronunţat pe partea narativă.

Dragon’s Dogma va fi lansat pe 22 mai 2012 în Statele Unite ale Americii şi 25 mai 2012 în Europa, pentru Xbox 360 şi PlayStation 3. Dacă jocul se va bucura de success, având în vedere strategia de lansări a celor de la Capcom, Dragon’s Dogma are toate şansele să fie lansat şi pe PC. Resident Evil 6 va fi lansat pe 20 noiembrie 2012, pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, o versiune de PC fiind de asemenea planificată.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News