Diablo II: Resurrected, Blizzard Entertainment a anunțat remaster-ul celui mai iubit joc din seria Diablo

Autor: Cosmin Aionita | 20.02.2021
Diablo II: Resurrected, Blizzard Entertainment a anunțat remaster-ul celui mai iubit joc din seria Diablo
Foto: Blizzard Entertainment

Zvonurile apărute în ultima vreme s-au adeverit din nou: în cadrul Blizzconline, Blizzard Entertainment a anunțat, în mod oficial, Diablo II: Resurrected, ediția remasterizată a jocului care a scris istorie acum două decenii.

Dezvoltat în colaborare cu studioul Vicarious Visions, recent preluat de Blizzard Entertainment, Diablo II: Resurrected va include tot conținutul din jocul original Diablo II, dar și din expansion pack-ul Diablo II: Lord of Destruction, inclusiv cele șapte clase de personaje: amazoana, barbarul, necromancer-ul, paladinul și vrăjitoarea (din titlul inițial), alături de asasină și druid (din Lord of Destruction).

Gameplay-ul clasic, prezentare vizuală complet nouă

Diablo II: Resurrected va păstra intact gameplay-ul din jocul legendar al celor de la Blizzard Entertainment, însă va înlocui grafica 2D bazată pe sprite-uri cu o prezentare actualizată 3D, cu animații refăcute, iluminare dinamică, efecte speciale pentru magii, ce vor fi redate în rezoluții moderne, de până la 4K.

De asemenea, toate secvențele cinematice originale (peste 27 de minute) vor fi refăcute complet, asigurând astfel că ediția Resurrected va spune din nou povestea completă a Lordului Terorii. Nu în ultimul rând, întreaga coloană sonoră, de la muzică și până la efecte, va fi remasterizată pentru a oferi sunet surround Dolby 7.1.

Diablo II Resurrected

Diablo II, în premieră pe console

Cireașa de pe tort va fi reprezentată de posibilitatea de a comuta oricând între vechiul aspect 2D al jocului și cel 3D, modernizat pentru acest remaster. De asemenea, având în vedere că Diablo II: Resurrected va marca apariția, în premieră, a acestui joc și pe console, Blizzard Entertainment promite că personajele create vor putea fi importate între toate aceste ediții ale jocului (cross-platform progression), prin intermediul unui cont comun Battle.net.

Diablo II: Resurrected va fi lansat mai târziu în cursul anului 2021, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și Nintendo Switch.

Diablo II Resurrected

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News