Diablo II: Resurrected – trailere noi pentru clasele de personaje din joc

Autor: Cosmin Aionita | 07.09.2021
Diablo II: Resurrected – trailere noi pentru clasele de personaje din joc
Foto: Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment a lansat trailere noi pentru Diablo II: Resurrected, prezentând astfel clasele de personaje ce vor fi incluse în această remasterizare a clasicului action-RPG de la începutul anilor 2000.

Dezvoltat în colaborare cu studioul Vicarious Visions, preluat la începutul anului de Blizzard Entertainment, Diablo II: Resurrected include tot conținutul din jocul original Diablo II, dar și din expansion pack-ul Diablo II: Lord of Destruction, inclusiv cele șapte clase de personaje: amazoana, barbarul, necromancer-ul, paladinul și vrăjitoarea (din titlul inițial), alături de asasină și druid (din Lord of Destruction).

Diablo II: Resurrected păstrează intact gameplay-ul din jocul legendar al celor de la Blizzard Entertainment, însă înlocuiește grafica 2D bazată pe sprite-uri cu o prezentare actualizată 3D, cu animații refăcute, iluminare dinamică, efecte speciale pentru magii, ce vor fi redate în rezoluții moderne, de până la 4K. Întreaga coloană sonoră, de la muzică și până la efecte, a fost remasterizată pentru a oferi sunet surround Dolby 7.1. De asemenea, toate secvențele cinematice originale din ediția inițială a jocului Diablo II (peste 27 de minute) au fost complet refăcute.

Diablo II: Resurrected va marca apariția, în premieră, a acestui joc și pe console, iar Blizzard Entertainment promite că personajele create vor putea fi importate între toate aceste ediții ale jocului (cross-platform progression), prin intermediul unui cont comun Battle.net.

Diablo II: Resurrected va fi lansat pe 23 septembrie 2021, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și Nintendo Switch.

Sursa: Diablo YouTube

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News