Diablo IV poate fi încercat gratuit pe Steam. Până când este valabilă oferta

Autor: Cosmin Aionita | 23.11.2023
Diablo IV poate fi încercat gratuit pe Steam. Până când este valabilă oferta
Foto: Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment a anunțat că Diablo IV, cel mai recent joc al legendarei serii, poate fi încercat gratuit pe Steam pentru o perioadă limitată. Mai exact, până pe 28 noiembrie 2023, Diablo IV poate fi descărcat și jucat gratuit pe Steam, sub forma unui free trial.

Aceasta perioadă de free trial permite jucătorilor să încerce Diablo IV până la Actul al IV-lea al poveștii (inclusiv), limita de nivel până la care pot progresa personajele fiind 20. Pentru Actele al V-lea și al VI-lea este nevoie de personaje de nivel superior, acestea nefiind disponibile în acest free trial.

Chiar dacă nu vă permite să finalizați campania din Diablo IV, acest free trial ar trebui sa fie mai mult decât suficient pentru a vă face o idee despre joc și, dacă vă place, să vă determine să-l cumpărați. Mai ales că Diablo IV este inclus în promoțiile Steam de toamnă, jocul fiind oferit la un preț redus cu 40%: 41,99€. Evident, tot progresul înregistrat în acest free trial va fi transferat către versiunea completă a jocului, dacă alegeți să achiziționați Diablo IV.

Puteți juca free trial-ul pentru Diablo IV, până pe 28 noiembrie 2023, prin accesarea paginii oficiale de Steam a jocului.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News