Black Friday pe Steam: au început reducerile de toamnă!

Autor: Cosmin Aionita | 22.11.2023
Black Friday pe Steam: au început reducerile de toamnă!

Pentru a se sincroniza cu Black Friday-ul internațional (24 noiembrie), Valve a dat startul perioadei reducerilor de toamnă pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri reduse până pe 28 noiembrie 2022, la ora 20:00 (ora României).

Printre jocurile aflate la reducere, puteți regăsi titluri precum Mortal Kombat 1, Forza Horizon 5, Death Stranding: Director’s Cut, The Last of Us Part I, Hitman: World of Assassination, Dark Souls III, Remnant II, Street Fighter 6 sau Devil May Cry 5, la prețuri reduse cu până la 90%.

Vă recomandăm să explorați astfel întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Fără reduceri la consolele Steam Deck

Din păcate, consolele Steam Deck nu sunt incluse anul aceasta în cadrul promoțiilor de Black Friday. Motivul este unul simplu: Valve abia a lansat noile modele OLED, stocul rămas din precedentele console Steam Deck cu ecran LCD fiind deja oferit la prețuri reduse.

Astfel, vechile modele Steam Deck LCD cu stocare de 64GB și 512GB sunt disponibile la prețul de 369€, respectiv 469€. Modelul Steam Deck-ul cu ecran LCD și SSD de 256GB este disponibil la prețul de 419€, iar noile modele Steam Deck OLED costă 569€ pentru stocarea de 512GB sau 679€ pentru stocarea de 1TB.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News