Dragon’s Dogma 2 este disponibil acum, inclusiv în cloud prin GeForce Now

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2024
Dragon’s Dogma 2 este disponibil acum, inclusiv în cloud prin GeForce Now
Foto: NVIDIA

Astăzi se lansează Dragon’s Dogma 2, jocul celor de la Capcom fiind acum disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. De asemenea, odată cu cel mai recent update pentru GeForce Now, Dragon’s Dogma 2 poate fi jucat și din cloud, prin intermediul serviciului de cloud gaming oferit de NVIDIA.

Dragon’s Dogma 2, un mult-așteptat sequel, este un joc de tip action RPG care are loc într-o lume fantastică, cu o poveste epică. Intră în rolul protagonistului, un erou denumit „the Arisen” și recrutează aliați denumiți „Pawn”, care îți vor oferi ajutorul împotriva monștrilor pe care îi ai de înfruntat. Eroul din Dragon’s Dogma 2 poate fi personalizat în detaliu, de la cum arată și până la vocația sa (clasă).

Iar cei care folosesc un abonament GeForce Now Ultimate se pot juca de pe servere din cloud bazate pe soluții RTX 4080, cu sesiuni de gaming neîntrerupt de până la 8 ore și fără timpi de descărcare.

Astfel, pe lângă cel mai nou sezon din Battlefield 2042, săptămâna aceasta au fost adăugate pe GeForce Now următoarele titluri:

  • Alone in the Dark (Steam)
  • Dragon’s Dogma 2 (Steam)

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News