Dragon’s Dogma: Dark Arisen soseşte şi pe PC în 2016

Autor: Cosmin Aionita | 10.09.2015
Dragon’s Dogma: Dark Arisen soseşte şi pe PC în 2016

Capcom a anunţat că are de gând să lanseze o versiune de PC a apreciatului RPG Dragon’s Dogma, apărut iniţial în 2012 pentru consolele PlayStation 3 şi Xbox 360. Acesta a fost urmat un an mai târziu de ediţia Dragon’s Dogma: Dark Arisen, o versiune adăugită a jocului iniţial, cu o zonă complet nouă (Bitterback Isle), tot DLC-ul apărut până în acel moment, precum şi un nou fast travel system, alături de arme, item-uri, armuri şi quest-uri suplimentare.

Dragon's Dogma Dark Arisen

Vestea bună pentru utilizatorii de PC-uri este că versiunea ce urmează să fie lansată pentru această platformă este fix acest Dragon’s Dogma: Dark Arisen, cu toate bonusurile incluse. Bineînţeles, prezentarea grafica va beneficia de pe urma rezoluţiilor înalte (4K), versiunea pentru PC a jocului urmând să fie fie oferită pe Steam, cu suport complet pentru achievements. De asemenea, jucătorii vor putea opta între două scheme de control familiare: cea pentru gamepad (compatibilă cu controllerele de Xbox 360 şi Xbox One) şi cea tradiţională, pentru mouse şi tastatură.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen este aşteptat pe PC în ianuarie 2016, la un preţ recomandat de vânzare de 29,99$ / 29,99€ / 23,99£.

Dragon's Dogma Dark Arisen

Dragon's Dogma Dark ArisenDragon's Dogma Dark Arisen

Dragon's Dogma Dark Arisen

Urmărește Go4Games.ro pe Google News