20 de minute de gameplay din action RPG-ul Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Autor: Cosmin Aionita | 30.04.2021
20 de minute de gameplay din action RPG-ul Dungeons & Dragons: Dark Alliance
Foto: Wizards of the Coast

Colegii de la IGN au publicat un nou clip din Dungeons & Dragons: Dark Alliance, dezvăluind astfel 20 de minute de gameplay din action RPG-ul gândit pentru modul co-op. Secvențele de mai jos prezintă gameplay din postura mai multor personaje jucabile din acest titlu, fiecare cu propriul stil de joc și propriile abilități speciale.

Dezvoltat în colaborare de Wizards Studio și Tuque Games, Dungeons & Dragons: Dark Alliance va avea acțiunea plasată în universul Forgotten Realms. Bazat pe lupte în timp real și gameplay co-op dinamic, jocul îi va pune pe faimosul Drizzt Do’Urden și aliații săi de legendă – Catti-brie, Bruenor și Wulfgar – față în față cu monștri emblematici din lumea D&D, cum ar fi Frost Giants, Beholders sau White Dragons din tundra înghețată Icewind Dale.

Primul joc video Dungeons & Dragons publicat chiar de Wizards of the Coast

Precomenzile pentru D&D: Dark Alliance sunt acum disponibile prin intermediul Steam, în două ediții: cea standard, la un preț echivalent cu 39,99€, și Deluxe Edition, pentru 59,99€. Ediția Deluxe include, pe lângă jocul propriu-zis, pachetul de item-uri Lich Weapon Set și acces la viitorul expansion Echoes of the Blood War. Precomenzile pentru ambele ediții ale jocului vor fi recompensate cu pachetul de item-uri in-game Beholder Weapon Set.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance va fi fiind primul joc video al seriei publicat direct de Wizards of the Coast și urmează să fie lansat pe 22 iunie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4 (upgrade gratuit la PS5), PlayStation 5, Xbox One (upgrade gratuit la Xbox Series), Xbox Series X|S și PC.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News