Dungeons & Dragons: Dark Alliance, action RPG co-op în universul Forgotten Realms. Când se lansează jocul

Autor: Cosmin Aionita | 17.03.2021
Dungeons & Dragons: Dark Alliance, action RPG co-op în universul Forgotten Realms. Când se lansează jocul

Wizards of the Coast au anunțat că Dungeons & Dragons: Dark Alliance, action RPG-ul dezvăluit la The Game Awards 2019, va fi lansat pe 22 iunie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Dezvoltat, în colaborare, de Wizards Studio și Tuque Games, D&D: Dark Alliance va avea acțiunea plasată în universul Forgotten Realms. Bazat pe lupte în timp real și gameplay co-op dinamic, jocul îi va pune pe faimosul Drizzt Do’Urden și aliații săi de legendă – Catti-brie, Bruenor și Wulfgar – față în față cu monștri emblematici din lumea D&D, cum ar fi Frost Giants, Beholders sau White Dragons din tundra înghețată Icewind Dale.

Precomenzile sunt disponibile acum

Mai mult, precomenzile pentru Dungeons & Dragons: Dark Alliance sunt acum disponibile prin intermediul Steam, în două ediții: cea standard, la un preț echivalent cu 39,99€, și Deluxe Edition, pentru 59,99€. Ediția Deluxe include, pe lângă jocul propriu-zis, pachetul de item-uri Lich Weapon Set și acces la viitorul expansion Echoes of the Blood War. Precomenzile pentru ambele ediții ale jocului vor fi recompensate cu pachetul de item-uri in-game Beholder Weapon Set.

Mai mult, jucătorii care vor alege să achiziționeze Dungeons & Dragons: Dark Alliance pentru PlayStation 4 vor primi automat un cod de upgrade pentru versiunea de PlayStation 5 a jocului (și viceversa). Cei care achiziționează jocul pentru platformele Xbox vor primi ediția optimizată pentru consola pe care o dețin (One sau Series X|S) prin intermediul sistemului Xbox Smart Delivery.

Dungeons Dragons Dark Alliance

Primul joc D&D publicat direct de Wizards of the Coast

Chris Cocks, președintele celor de la Wizards of the Coast, a declarat următoarele despre acest joc:

Dark Alliance reprezintă o adevărată piatră de hotar pentru noi, fiind primul joc video Dungeons & Dragons publicat direct de Wizards of the Coast. Suntem încântați să extindem acest univers mai departe de granițele boardgame-urilor și să oferim un nou tip de experiență D&D, atât pentru fanii vechi, cât și pentru un public nou, atunci când jocul va fi lansat, în luna iunie a acestui an.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance urmează să fie lansat pe 22 iunie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Dungeons Dragons Dark Alliance

Sursa: All Games Delta, Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News