Elden Ring a fost amânat! Când va fi lansată colaborarea dintre From Software și George R. R. Martin

Autor: Cosmin Aionita | 20.10.2021
Elden Ring a fost amânat! Când va fi lansată colaborarea dintre From Software și George R. R. Martin
Foto: Bandai Namco Entertainment / From Software

Elden Ring a reprezentat unul dintre cele mai importante anunțuri de la E3 2019, marcând o colaborare la care nu mulți puteau visa: From Software, studioul din spatele seriei Dark Souls, își unea forțele cu nimeni altul decât George R. R. Martin, autorul romanelor A Song of Ice and Fire, ce au stat la baza serialului Game of Thrones. Din păcate, Elden Ring tocmai a fost amânat, publisher-ul Bandai Namco Entertainment confirmând schimbarea datei de lansare prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului.

Vestea bună este că Elden Ring nu va mai întârzia foarte mult: programat inițial pentru finalul lunii ianuarie 2022, jocul celor de la From Software a fost amânat până pe 25 februarie 2022, “adâncimea și libertatea strategică” oferite de acest titlu depășind așteptările inițiale ale producătorilor.

Totuși, jucătorii vor putea încerca Elden Ring mult mai devreme: o sesiune de testare publică (Closed Network Test) va avea loc luna viitoare, în intervalul 12 – 15 noiembrie 2021, doar pentru utilizatorii de console.

Cel mai mare joc realizat de From Software

Elden Ring un action RPG în stilul celor de la From Software, de regia jocului fiind responsabil nimeni altul decât Hidetaka Miyazaki, mintea creativă din spatele unor titluri precum Dark Souls, Bloodborne sau Sekiro: Shadows Die Twice.

From Software caracterizează Elden Ring drept “cel mai mare joc al studioului de până acum”, acțiunea urmând să aibă loc într-un regat foarte întins, cu o istorie bogată, dar și cu un trecut însângerat, toate concepute de Hidetaka Miyazaki împreună cu George R. R. Martin.

Elden Ring va fi lansat pe 25 februarie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: Elden Ring Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News