Elden Ring va primi expansion pack-ul Shadow of the Erdtree

Autor: Cosmin Aionita | 28.02.2023
Elden Ring va primi expansion pack-ul Shadow of the Erdtree
Foto: Bandai Namco Entertainment

Prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, From Software a confirmat că lucrează la un viitor expansion pack pentru popularul joc Elden Ring. Acest expansion se va numi Elden Ring: Shadow of the Erdtree și se află în dezvoltare, nefiind dezvăluite alte detalii suplimentare, precum o eventuală perioadă de lansare.

Elden Ring s-a dovedit a fi unul dintre cele mai populare jocuri lansate în cursul anului trecut, titlul dezvoltat de From Software și publicat de Bandai Namco Entertainment depășind recent borna de 20 de milioane de exemplare comercializate la nivel global.

Jocul anului 2022

Mai mult, Elden Ring s-a bucurat de aprecieri unanime din partea presei de profil, câștigând numeroase distincții de tip “Game of the Year”, precum cea din cadrul ceremoniei The Game Awards 2022 sau chiar cea oferită de Go4Games. Cel mai recent, Elden Ring a fost ales drept Jocul Anului 2022 în cadrul D.I.C.E. Awards, premii oferite de Academy of Interactive Arts & Sciences, o organizație non-profit compusă din profesioniști și veterani ai industriei jocurilor video.

Elden Ring este disponibil în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: Elden Ring Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News