Final Fantasy VII Remake Intergrade, anunțat pentru PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 26.02.2021
Final Fantasy VII Remake Intergrade, anunțat pentru PlayStation 5
Foto: Square Enix

Prin intermediul celui mai recent episod State of Play, Square Enix a anunțat că foarte apreciatul Final Fantasy VII Remake (câștigătorul distincției de cel mai bun RPG al anului 2020, conform recomandărilor Go4Games) va fi lansat și într-o versiune îmbunătățită pentru PlayStation 5. Această nouă ediție se va numi Final Fantasy VII Remake Intergrade și va fi disponibilă pentru PS5 începând cu 10 iunie 2021.

Îmbunătățiri grafice pentru PS5

Final Fantasy VII Remake Intergrade va aduce optimizări speciale pentru consola PlayStation 5: texturi, iluminare și decoruri îmbunătățite, precum și posibilitatea de a comuta între două moduri de afișare: Graphics Mode, ce prioritizează rezoluția 4K, sau Performance Mode, ce redă acțiunea la 60 de cadre pe secundă.

De asemenea, Final Fantasy VII Remake Intergrade va include un Photo Mode, precum și feedback haptic, redat prin intermediul controller-ului DualSense pentru PS5, dar și noi setări de dificultate pentru modul Classic. Nu în ultimul rând, timpii de încărcare vor fi diminuați foarte mult.

Mai mult, cei care dețin deja Final Fantasy VII Remake pentru PlayStation 4 și au făcut trecerea la noile console PlayStation 5 vor primi un update gratuit ce va aduce jocului toate aceste îmbunătățiri next-gen.

Un nou episod cu Yuffie

Pe lângă noile opțiuni grafice, Final Fantasy VII Remake Intergrade va include și un episod complet nou, ce o va avea pe Yuffie în rolul principal. În această mini-aventură nouă, jucătorii o vor ajuta pe Yuffie Kisaragi să se infiltreze în corporația Shinra pentru a fura un tip foarte puternic de materia. Și alte personaje noi își vor face apariția, alături de mișcări noi de luptă și adăugiri de gameplay, povestea promițând să prezinte o perspectivă diferită asupra evenimentelor din Final Fantasy VII Remake.

Jucătorii ce dețin versiunea de PS4 a jocului Final Fantasy VII Remake și optează pentru upgrade-ul grafic gratuit dedicate consolelor PlayStation 5 vor putea achiziționa noul episod cu Yuffie prin intermediul unui download separat, disponibil prin PlayStation Store. Cei care vor opta direct pentru achiziționarea noului Final Fantasy VII Remake Intergrade pentru PlayStation 5 vor primi episodul cu Yuffie inclus în pachet.

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Bonusuri incluse în Digital Deluxe Edition

Final Fantasy VII Remake Intergrade va fi disponibil sunt forma unei ediții standard pentru PS5, în format fizic sau digital, precum și într-o variantă Digital Deluxe Edition, prin intermediul PlayStation Store. Această ediție Digital Deluxe va include un mini-soundtrack în format digital, și o carte digitală cu artwork-uri, iar cei care plasează o precomandă fie pentru ediția standard digitală (379,9 lei), fie pentru Digital Deluxe Edition (474,90 lei) vor primi drept bonus arma Cacstar ce va putea fi utilizată în noul episod cu Yuffie.

Noua ediție Final Fantasy VII Remake Intergrade, update-ul grafic pentru PS5 și episodul suplimentar cu Yuffie vor fi disponibile pentru consola PlayStation 5 începând cu 10 iunie 2021.

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Două jocuri Final Fantasy VII pentru mobile

Însă Final Fantasy VII Remake Intergrade nu este singurul joc plasat în acest univers pe care Square Enix se pregătește să-l lanseze. Pe lângă noua ediție pentru PS5, își vor face apariția și Final Fantasy VII The First Soldier (2021) și Final Fantasy VII Ever Crisis (2022), două titluri dedicate dispozitivelor mobile bazate pe iOS și Android.

Final Fantasy VII The First Soldier este un joc multiplayer de tip Battle Royale, a cărui acțiune are loc în Midgar, înainte de evenimentele din Final Fantasy VII. Jucătorii vor fi candidați pentru titlul de SOLDIER și vor fi nevoiți să se confrunte folosind magia și alte abilități de luptă.

Final Fantasy VII Ever Crisis este un joc single player ce va acoperi întreaga poveste originală din Final Fantasy VII, pornind de la cea din jocul inițial și trecând prin cele din titlurile adiacente (precum Before Crisis: Final Fantasy VII, Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII sau Crisis Core: Final Fantasy VII).

Ambele jocuri dedicate dispozitivelor mobile vor fi disponibile în mod gratuit și vor include microtranzacții.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News