Gothic Classic sosește pe Nintendo Switch. Când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 07.08.2023
Gothic Classic sosește pe Nintendo Switch. Când va fi lansat
Foto: THQ Nordic

Pe lângă remake-ul anunțat pentru platformele de noua generație, THQ Nordic pregătește o nouă surpriză pentru fanii seriei Gothic. Astfel, varianta originală a primului Gothic va fi portată pentru Nintendo Switch, sub denumirea Gothic Classic, urmând sa fie disponibilă pe 28 septembrie 2023, atât în versiune fizică, cât și digitală.

Astfel, întreaga aventură RPG din primul Gothic, ce promite peste 50 de ore de gameplay, este adaptată în premieră pentru o consolă portabilă, cei de la THQ Nordic promițând că atât interfața și schema de control, cât și optimizarea în sine, vor fi bine adaptate pentru platforma Nintendo Switch.

Urmează un remake modernizat

THQ Nordic are planuri mari pentru viitorul seriei, iar acest Gothic Classic pentru Nintendo Switch este doar un prim pas. Publisher-ul a pus bazele unui nou studio – Alkimia Interactive din Barcelona – pentru a crea un remake complet, modernizat din toate punctele de vedere, al primului joc Gothic.

Gothic Remake se află în dezvoltare pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, nefiind dezvăluită încă o eventuală perioadă de lansare pentru acest joc.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News