Monster Hunter World: Iceborne soseşte pe PC la începutul lui 2020

Autor: Cosmin Aionita | 29.10.2019
Monster Hunter World: Iceborne soseşte pe PC la începutul lui 2020

Capcom a confirmat că expansion pack-ul Iceborne pentru Monster Hunter: World, recent lansat cu succes pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One, îşi va găsi drumul şi către PC la începutul anului viitor. Astfel, Monster Hunter World: Iceborne va fi lansat pentru PC pe 9 ianuarie 2020, urmând să aducă îmbunătăţiri grafice semnificative faţă de ediţiile pentru console.

Astfel, versiunea pentru PC a expansion pack-ului Iceborne va oferi suport pentru rezoluţie 4K, precum şi texturi de rezoluţie înaltă. Capcom va adăuga compatibilitatea cu DirectX 12, care ar trebui să îmbunătăţească performanţa jocului, şi va include suport pentru framerate deblocat, dar şi pentru monitoarele ultra-wide cu aspect ratio de 21:9. Puteţi admira câteva dintre îmbunătăţirile grafice aduse de Iceborne pe PC în trailer-ul de mai jos, înregistrat în rezoluţie 4K şi 60 de cadre pe secunde.

Monster Hunter World: Iceborne aduce o nouă poveste care continuă firul epic din jocul de bază, noi medii de joc (cum ar fi Hoarfrost Reach, descrisă de producători drept cea mai întinsă hartă din joc), noi quest-uri, specii noi de monştri (cum ar fi Tigrex, o creatură ce revine din titlurile Monster Hunter mai vechi, dar şi Shrieking Legiana, o variaţie extremă a speciei deja prezente în jocul iniţial), precum şi mişcări şi echipamente noi.

Monster Hunter World: Iceborne va fi lansat pentru PC pe 9 ianuarie 2020. Variantele pentru PlayStation 4 şi Xbox One sunt deja disponibile.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News