Nioh a atins stadiul Gold!

Autor: Cosmin Aionita | 17.01.2017
Nioh a atins stadiul Gold!

Prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, studioul Team Ninja a confirmat că Nioh, cel mai recent proiect al echipei, a fost finalizat, atingând stadiul gold. Astfel, a fost reconfirmată data de lansare (8 februarie 2017), jocul fiind trimis către fabrici pentru a putea fi multiplicat şi distribuit către magazine.

Acţiunea din Nioh va avea loc într-o perioadă de război civil, în vechea Japonie, producătorii promiţând o îmbinare a elementelor ce ţin de folclorul nipon – samurai vs. creaturi supranaturale – cu tehnicile de luptă cu sabia caracteristice samurailor. Team Ninja, studioul din spatele acestui joc, are la activ titlurile Ninja Gaiden, Nioh fiind caracterizat drept o combinaţie între această serie şi câteva dintre mecanicile de joc caracteristice lui Dark Souls.

Nioh urmeaza sa fie lansat pe 8 februarie 2017, exclusiv pentru PlayStation 4. Titlul celor de la Team Ninja face parte si din selectia noastra referitoare la cele mai asteptate jocuri din 2017: partea 1, partea a 2-a, partea a 3-a.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News