Primele detalii despre DLC-ul The Outer Worlds: Peril on Gorgon

Autor: Cosmin Aionita | 24.07.2020
Primele detalii despre DLC-ul The Outer Worlds: Peril on Gorgon

Private Division și Obsidian Entertainment au dezvăluit The Outer Worlds: Peril on Gorgon, primul din cele două DLC-uri narative plănuite pentru RPG-ul first person The Outer Worlds.

Prezentat in cadrul evenimentului Xbox Game Showcase organizat de Microsoft seara trecuta, expansion-ul Peril on Gorgon va adăuga o cantitate substabțială de conținut nou. Universul jocului, bogat în umor negru, va fi extins cu noi aventuri inspirate de genul noir, concentrate pe o excursie pe asteroidul Gorgon, cu scopul de a investiga originile Adrena-Time.

În The Outer Worlds: Peril on Gorgon, jucătorii vor beneficia de noi arme și armuri, de abilități noi de tip perks și flaws, dar și de aceeași libertate de decizie care a transformat jocul într-un favorit al iubitorilor de RPG-uri.

Când va fi lansat și la ce preț

DLC-ul Peril on Gorgon necesită jocul de bază The Outer Worlds, jucătorii fiind nevoiți să avanseze în poveste mai departe de Monarch pentru a putea accesa conținutul acestui expansion.

DLC-ul va fi disponibil începând cu 9 septembrie 2020 pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, la un preț echivalent cu 14,99€. Utilizatorii serviciului Xbox Game Pass vor beneficia de o reducere de 10% din prețul DLC-ului.

Peril on Gorgon va fi disponibil și ca parte a unui Expansion Pass, care va include și un doilea expansion DLC, la un preț total echivalent cu 24,99€.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon

The Outer Worlds este disponibil și pentru Nintendo Switch

The Outer Worlds, RPG-ul celor de la Obsidian Entertainment, a fost recent lansat și pe consola Nintendo Switch, de portarea pe această platformă fiind responsabil studioul asiatic Virtuos.

Din păcate, după cum puteți afla din review-ul nostru, această ediție a jocului suferă de pe urma mai multor probleme, nefiind recomandată.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon

Sursa: Private Division

Urmărește Go4Games.ro pe Google News