Rune: Ragnarok – o primă privire asupra luptelor din joc

Autor: Cosmin Aionita | 26.02.2018
Rune: Ragnarok - o primă privire asupra luptelor din joc

Human Head Studios a lansat un scurt clip de gameplay din Rune: Ragnarok, prezentând astfel primele secvenţe ce înfăţişează luptele corp la corp dintr-o versiune preliminară a jocului. Ragnarok a fost conceput drept un RPG open-world şi o continuare directă a deja clasicului Rune.

Rune: Ragnarok se va întoarce din nou în universul de inspiraţie nordică în care zeii, bestiile şi oamenii se confruntă, încercând să supravieţuiască. Jucătorii vor putea jura credinţă unuia dintre zeii mitologiei nordice, căpătând astfel abilităţi speciale, ce se vor putea dovedi deosebit de utile în diferitele activităţi din Rune: Ragnarok: jefuirea satelor inamice, luptele împotriva morţilor vii, expediţiile navale către tărâmuri noi sau crafting-ul de arme noi.

Pe lângă clasica experienţă RPG, Rune: Ragnarok promite multiplayer cooperativ din tipul PvE sau multiplayer competitiv PvP, în care jucătorii se vor putea alia pentru a distruge baza inamicilor.

Rune: Ragnarok este finanţat integral de ESDF Management, o companie specializată pe susţinerea financiară a dezvoltării de jocuri, şi este dezvoltat de Human Head Studios pentru PC (Steam).

Rune Ragnarok

Urmărește Go4Games.ro pe Google News