Rune: Ragnarok va sări peste faza Early Access şi va fi lansat direct în versiune completă

Autor: Cosmin Aionita | 23.04.2019
Rune: Ragnarok va sări peste faza Early Access şi va fi lansat direct în versiune completă

Human Head Studios a făcut un anunţ important referitor la viitorul joc Rune: Ragnarok. Astfel, graţie obţinerii unei noi surse de finanţare, nu va mai fi nevoie ca jocul să treacă printr-o perioadă de Early Access, studioul fiind încrezător că Rune: Ragnarok va fi lansat din start cu toate mecanicile de joc plănuite deja implementate. Mai mult, Human Head Studios intenţionează să publice Rune: Ragnarok chiar în cursul acestui an, o fereastră pentru lansare urmând să fie anunţată foarte curând.

Rune: Ragnarok se va întoarce din nou în universul de inspiraţie nordică în care zeii, bestiile şi oamenii se confruntă, încercând să supravieţuiască. Jucătorii vor putea jura credinţă unuia dintre zeii mitologiei nordice, căpătând astfel abilităţi speciale, ce se vor putea dovedi deosebit de utile în diferitele activităţi din Rune: Ragnarok: jefuirea satelor inamice, luptele împotriva morţilor vii, expediţiile navale către tărâmuri noi sau crafting-ul de arme noi.

Pe lângă clasica experienţă RPG, Rune: Ragnarok promite multiplayer cooperativ din tipul PvE sau multiplayer competitiv PvP, în care jucătorii se vor putea alia pentru a distruge baza inamicilor.

Rune: Ragnarok este realizat cu finanţatea oferită de ESDF Management, o companie specializată pe susţinerea financiară a dezvoltării de jocuri, fiind dezvoltat de Human Head Studios pentru PC (Steam). Jocul urmează să fie lansat în cursul lui 2019.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News