Saga Final Fantasy VII continuă cu două jocuri noi

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2022
Saga Final Fantasy VII continuă cu două jocuri noi
Foto: Square Enix

Pe lângă Final Fantasy XVI, deja confirmat pentru vara anului viitor, Square Enix pregătește noi surprize pentru fanii celei mai îndrăgite serii de jocuri JRPG. Una dintre acestea este Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion, o versiune “remasterizată cu adevărat” a titlului ce reprezintă prequel-ul poveștii din Final Fantasy VII.

Lansat inițial pentru PlayStation Portable în 2007, Crisis Core – Final Fantasy VII va remasterizat sub denumirea de Reunion, păstrând însă povestea originală, cu Zack Fair în prim plan.

Grafica va face însă pasul către nivelul de înaltă definiție așteptat de la un titlu contemporan, toate modelele 3D (personaje și mediu înconjurător) fiind refăcute în întregime. De asemenea, coloana sonoră a fost reînregistrată, iar toate dialogurile din joc vor beneficia de replici vorbite, interpretate de actori reali.

Deși povestea din Crisis Core este strâns legată de cea a lui Final Fantasy VII și a unor personaje precum Cloud, Aerith, Tifa sau Sephiroth, producătorii dau asigurări că nu trebuie să fi parcus Final Fantasy VII Remake pentru a vă putea bucura de acest remaster.

Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion va fi lansat pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (Steam) în iarna acestui an.

Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion
Foto: Square Enix

Trilogia Final Fantasy VII continuă

De asemenea, Square Enix a confirmat că proiectul de a “reimagina” clasicul Final Fantasy VII, început în 2020 cu Final Fantasy VII Remake, va continua cu încă doua titluri, fiind gândit drept o trilogie de jocuri.

Titlul oficial al celui de-al doilea este Final Fantasy VII Rebirth, iar acesta va continua evenimentele din FFVII Remake și este așteptat în iarna anului 2023, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Până atunci, vă puteți bucura de versiunea adăugită Final Fantasy VII Remake Intergrade, disponibilă acum pe PC și prin intermediul Steam, cu suport pentru consola portabilă Steam Deck.

Sursa: Square Enix

Urmărește Go4Games.ro pe Google News