Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake, în dezvoltare pentru PS5 și PC

Autor: Cosmin Aionita | 14.09.2021
Star Wars: Knights of the Old Republic - Remake, în dezvoltare pentru PS5 și PC
Foto: Lucasfilm Games

Poate cea mai mare surpriză din cadrul PlayStation Showcase 2021 a fost Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake, o nouă viziune asupra RPG-ului clasic din 2003. Dezvoltat de Aspyr în parteneriat cu Lucasfilm Games și Sony Interactive Entertainment, jocul va fi disponibil atât pentru PlayStation 5, cât și pentru PC.

Anunțul a avut loc prin intermediul trailer-ului de mai jos, în care fanii originalului pot recunoaște personajul Darth Revan, dar și inconfundabila voce a lui Jennifer Hale, actrița ce a interpretat-o pe Bastila Shan în jocul original.

Un joc clasic, refăcut de veterani ai industriei

Dezvoltarea noului Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake se află în mâinile unei echipei nou-create, compusă din veterani ai industriei, sub acoperișul publisher-ului Aspyr. De altfel, Aspyr și Lucasfilm Games au colaborat recent pentru a aduce titluri clasice ale seriei Star Wars pe platformele moderne. Aspyr se va ocupa și de publicarea versiunii de PC a remake-ului KOTOR, în timp ce ediția pentru PlayStation 5 va fi publicată chiar de către Sony Interactive Entertainment.

Lansat inițial în 2003, Star Wars: KOTOR a fost unul dintre cele mai iubite jocuri din universul Războiului Stelelor, acțiunea fiind plasată cu 4000 de ani înainte de evenimentele din trilogia inițială. Versiunea originală a jocului a fost realizată de studioul BioWare și lansata pentru PC și prima generație de console Xbox.

Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake va fi lansat pentru PlayStation 5 și PC, nefiind încă stabilită o perioadă exactă a apariției jocului.

Sursa: PlayStation Blog, Aspyr

Urmărește Go4Games.ro pe Google News