Starfield este Gold! Când va fi disponibilă opțiunea de preload

Autor: Cosmin Aionita | 17.08.2023
Starfield este Gold! Când va fi disponibilă opțiunea de preload
Foto: Bethesda

Bethesda a anunțat că dezvoltarea lui Starfield a fost finalizată cu succes, jocul atingând stadiul Gold! Cu această ocazie, publisher-ul deținut de Microsoft a dezvăluit și datele la care va fi disponibilă opțiunea de preload a jocului. Astfel, cei care au optat pentru edițiile pentru Xbox Series X|S și Microsoft Store (PC) vor putea face preload la Starfield chiar începând de astăzi, 17 august, în timp ce utilizatorii care au achiziționat jocul de pe Steam vor putea face preload de pe 30 august 2023.

AMD este partenerul oficial al celor de la Bethesda pentru versiunea de PC a jocului Starfield, recomandările hardware fiind destul de ridicate. Nici cerințele de sistem dezvăluite de Bethesda nu sunt tocmai accesibile, Starfield având nevoie de 16GB de memorie RAM și stocare de tip SSD pentru a funcționa adecvat pe PC.

O experiență RPG de noua generație de la creatorii lui Skyrim

Starfield își propune să ofere jucătorilor un nou mediu de explorat: spațiul cosmic. Acțiunea va începe în anul 2330, atunci când personajul principal se va alătura grupării Constellation, ultima organizație a exploratorilor spațiali aflați în căutare de artefacte rare prin galaxie.

Veți putea descoperi și explora planete noi, veți putea construi avanposturi, veți putea iniția cercetări și exploata resursele acestor lumi noi. Mai apoi, acestea vor putea fi investite în upgrade-uri pentru echipament sau pentru modificarea propriului arsenal, vitale pentru a face față amenințărilor pe care, în mod sigur, le veți întâlni.

Veți avea la dispoziție o navă spațială unică, pe care o veți putea personaliza în detaliu, îi veți putea aplica upgrade-uri și o veți putea pilota prin galaxie, inclusiv în cadrul unor secvențe de luptă ce se vor desfășura în timp real. Producătorii promit o experiență vastă pentru Starfield, cu peste 1000 de planete ce vor putea fi vizitate și o distribuție pestriță de personaje cu care veți putea interacționa.

Starfield va fi lansat pe 6 septembrie 2023, în versiuni pentru consolele Xbox Series X|S și pentru PC. Jocul va fi inclus în abonamentele Game Pass dedicate ambelor platforme.

Sursa: Bethesda Game Studios Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News