Tema muzicală din Elden Ring, reinterpretată în 15 stiluri diferite. Vânzări impresionante pentru jocul celor de la From Software

Autor: Cosmin Aionita | 12.05.2022
Tema muzicală din Elden Ring, reinterpretată în 15 stiluri diferite. Vânzări impresionante pentru jocul celor de la From Software

Febra Elden Ring a cuprins o lume întreagă, cea mai recentă creație a celor de la From Software fiind unul dintre cele mai jucate și populare titluri ale primei părți din acest an. Iar notorietatea jocului depășește granițele industriei: Alex Moukala, un producător și compozitor muzical, dar și iubitor de jocuri video, a realizat propriul său tribut la adresa titlului regizat de Hidetaka Miyazaki.

Moukala a reinterpretat tema muzicală principală din Elden Ring în 15 stiluri diferite, cum ar fi metal, jazz, disco sau reggae, toate fiind grupate în clipul video de mai jos, ce include și schimbări tematice ale costumațiilor purtate de interpret.

Elden Ring, cel mai bine vândut joc de la From Software

Pe lângă aprecierea fanilor, Elden Ring s-a bucurat și de succes comercial, publisher-ul Bandai Namco Entertainment dezvăluind că jocul celor de la From Software s-a vândut în nu mai puțin de 13,4 milioane de exemplare în primele sale cinci săptămâni pe piață. În jur de 12 milioane de exemplare au fost comercializate numai în primele trei săptămâni.

Jocul a devenit astfel cel mai bine vândut titlu al celor de la From Software, depășind mai vechiul Dark Souls III, ce a fost comercializat în 10 milioane de exemplare într-un interval de patru ani.

Elden Ring este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: Alex Moukala Music YouTube, PC Gamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News