The Witcher 3: Blood and Wine a primit un Developer Diary

Autor: Cosmin Aionita | 13.05.2016
The Witcher 3: Blood and Wine a primit un Developer Diary

CD Projekt a publicat un material video de tip Developer Diary pentru Blood and Wine, cel de-al doilea expansion pack planificat pentru The Witcher 3: Wild Hunt. În secvenţele de mai jos, puteţi afla chiar de la producători care vor fi elementele distinctive ale acestui nou expansion.

Blood and Wine adaugă un nou regat în joc – Toussaint – şi promite o aventură de peste 30 de ore pentru Geralt. Eroul va avea de explorat această regiune înfloritoare, neafectată încă de război, care ascunde însă un secret sângeros, precum şi peste 90 de quest-uri noi.

Blood and Wine va fi disponibil şi în pachet retail, care va oferi versiuni fizice ale seturilor de cărţi Northern Realms şi Nilfgaard pentru jocul Gwent, la un preţ recomandat de vânzare de 119,9 lei. Blood and Wine este de asemenea ultimul pachet de conţinut suplimentar ce va fi disponibil pentru The Witcher 3, CD Projekt urmând să se concentreze pe noi proiecte.

The Witcher 3: Wild Hunt, precum şi primul expansion pack Hearts of Stone sunt disponibile în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Ambele expansion pack-uri sunt incluse în The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass, disponibil la rândul său pe toate cele trei platforme.

The Witcher 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News