The Witcher 3 – primul expansion are dată de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 09.09.2015
The Witcher 3 – primul expansion are dată de lansare!

Înainte de apariţia lui The Witcher 3: Wild Hunt, cei de la CD Projekt au promis că au de gând să lanseze două expansion pack-uri pentru acest joc, fiecare urmând să adauge zeci de ore de conţinut nou.

Zis şi făcut: Hearts of Stone, primul dintre aceste două expansion pack-uri, va vedea lumina zilei în octombrie, Geralt of Rivia urmând să-l înfrunte, de aceasta data, pe Olgierd von Everec, o căpetenie de bandiţi. Acesta este însă posesorul unui dar ieşit din comun: von Everec este nemuritor.

Hearts of Stone promite peste 10 ore de aventuri noi, noi personaje, monştri şi mai puternici, o nouă poveste de dragoste, deznodământul urmând să varieze în funcţie de alegerile făcute de jucător. Expansion-ul va introduce şi o nouă mecanică de joc – sistemul de Runewords, acesta fiind capabil să influenţeze direct modul în care vor funcţiona anumite componente ale jocului.

Hearts of Stone va fi lansat pe 13 octombrie 2015 şi va necesita jocul de bază The Witcher 3: Wild Hunt pentru a funcţiona. Ediţia digitală are un preţ recomandat de vânzare de 9,99€ şi poate fi achiziţionată chiar acum de pe GoG.com, Steam sau PlayStation Store (dacă vă grăbiţi, puteţi profita de un preţ şi mai bun).

The Witcher 3 Hearts of Stone

Alternativ, Hearts of Stone va beneficia de o ediţie fizică, ce va fi disponibilă însă în cantităţi limitate. Această ediţie specială va avea un preţ recomandat de vânzare de 19,99€ şi va oferi, pe lângă codul de download pentru expansion-ul propriu-zis, două pachete fizice de cărţi pentru jocul Gwent (Monsters şi Scoia’tael), precum şi un manual detaliat, ce va conţine toate regulile acestui joc de cărţi.

The Witcher 3: Wild Hunt este disponibil în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

The Witcher 3 Hearts of Stone

The Witcher 3 Hearts of StoneThe Witcher 3 Hearts of Stone

Urmărește Go4Games.ro pe Google News