The Witcher 3: Wild Hunt – 15 minute de gameplay nou

Autor: Cosmin Aionita | 27.01.2015
The Witcher 3: Wild Hunt – 15 minute de gameplay nou

După cum v-am anunţat ieri, studioul polonez CD Projekt RED a realizat un live stream aseară, prezentând noi secvenţe de gameplay din The Witcher 3: Wild Hunt, precum şi noi detalii despre joc. Gameplay-ul, în toată splendoarea sa, îl puteţi urmări în cele ce urmează.

Cât despre partea tehnică, The Witcher 3: Wild Hunt rulează în acest moment la următoarele rezoluţii: FullHD 1080p (1920×1080) pe PlayStation 4 şi 900p (1600×900) pe Xbox One, cu menţiunea că echipa de la CD Projekt RED încă lucrează la optimizări. Versiunea de PlayStation 4 a jocului face uz de un nivel al detaliilor apropiat de ceea ce va oferi preset-ul “High” al ediţiei pentru PC, cu menţiunea că aceasta din urmă va beneficia şi un preset “Ultra”, pe care vor fi activate bonusuri grafice precum tessellation sau efectele NVIDIA HairWorks. Ambele versiuni pentru console vor rula la 30 de cadre pe secundă, în timp ce versiunea de PC va putea fi împinsă la 60 FPS sau chiar mai sus.

În privinţa desfăşurării jocului propriu-zis, a fost dezvăluită identitatea celui de-al doilea pesonaj jucabil din The Witcher 3: Wild Hunt – este vorba despre Cirilla Fiona Elen Riannon (pe scurt Ciri, cunoscută şi drept The Lion Cub of Cintra), protejata eroului principal Geralt of Rivia. Secvenţele jucate din perspectiva lui Ciri nu vor fi lungi şi vor avea darul de a explica mai bine firul narativ al jocului. Mai multe detalii despre elementele de gameplay şi poveste din The Witcher 3: Wild Hunt puteţi afla din interviul de mai jos.

The Witcher 3: Wild Hunt va fi lansat pe 19 mai 2015, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cele mai noi imagini din joc pot fi admirate aici, alături de planurile celor de la CD Projekt RED pentru a livra o întreaga serie de DLC-uri gratuite pentru The Witcher 3: Wild Hunt.

The Witcher 3 Wild Hunt

Urmărește Go4Games.ro pe Google News