The Witcher 3: Wild Hunt – gameplay cu quest-ul “Precious Cargo”

Autor: Cosmin Aionita | 23.04.2015
The Witcher 3: Wild Hunt – gameplay cu quest-ul “Precious Cargo”

Canalul oficial de YouTube al Xbox a publicat un nou clip de gameplay din The Witcher 3: Wild Hunt, acesta dezvăluind întreaga desfăşurare a unuia dintre quest-urile secundare din RPG-ul celor de la CD Projekt.

Deşi şi-a făcut apariţia pe canalul oficial Xbox, Microsoft a confirmat că secvenţele de mai jos au fost capturate din versiunea pentru PC a lui The Witcher 3: Wild Hunt, folosind un controller, şi nu sunt reprezentative pentru nivelul de detaliu grafic la care va rula versiunea pentru Xbox One a jocului.

De altfel, CD Projekt a confirmat că The Witcher 3: Wild Hunt va rula la următoarele rezoluţii pe console: FullHD 1080p (1920×1080) pe PlayStation 4 şi 900p (1600×900) pe Xbox One. Versiunea de PlayStation 4 a jocului va face uz de un nivel al detaliilor apropiat de ceea ce va oferi preset-ul “High” al ediţiei pentru PC.

Ambele versiuni pentru console vor rula la 30 de cadre pe secundă, configuraţia PC recomandată de CD Projekt pentru The Witcher 3 fiind de asemenea gândită pentru a rula jocul la nivelul de detalii “High”, cu 30 de cadre pe secundă. Versiunea pentru PC va beneficia şi un preset “Ultra”, pe care vor fi activate opţiuni grafice suplimentare precum tessellation sau efectele NVIDIA HairWorks.

The Witcher 3: Wild Hunt va fi lansat pe 19 mai 2015, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

The Witcher 3 Wild Hunt

Urmărește Go4Games.ro pe Google News