The Witcher 3: Wild Hunt – gameplay nou şi unboxing pentru Collector’s Edition

Autor: Cosmin Aionita | 09.03.2015
The Witcher 3: Wild Hunt – gameplay nou şi unboxing pentru Collector’s Edition

Cu ocazia PAX East 2015, cei de la CD Projekt au dezvăluit 7 noi minute de gameplay din The Witcher 3: Wild Hunt, prezentând rezolvarea unui quest secundar din joc. Noul clip de gameplay din The Witcher 3 poate fi urmărit în continuare.

De asemenea, Larry Hryb, cunoscut în comunitatea Xbox drept Major Nelson (Director of Programming pentru Xbox Live), a realizat un clip de unboxing pentru ediţia de colecţie a lui The Witcher 3: Wild Hunt.

Ediţia de colecţie a lui The Witcher 3: Wild Hunt pentru Xbox One, pe care o puteţi admira în clipul de mai sus, va include două elemente exclusive: două pachete de cărţi pentru Gwent (joc de cărţi pe care Geralt îl va putea aborda în The Witcher 3, pe toate platformele; în schimb, pachetele fizice de cărţi pentru Gwent nu se vor regăsi decât în ediţia de colecţie pentru Xbox One) şi o hartă textilă a lumii de joc. Restul conţinutului ediţiei de colecţie poate fi găsit aici.

The Witcher 3: Wild Hunt va avea o lume de joc complet deschisă (cam de 40 de ori mai întinsă decât cea din The Witcher 2) şi va oferi de două ori mai multe secvenţe cinematice decât predecesorii săi, producătorii pregătind peste 100 de ore de quest-uri. Geralt va putea călători unde doreşte în cadrul acestui mediu de joc (fără timpi de încarcare) şi va fi capabil să folosească mijloace rapide de transport, cum ar fi caii sau ambarcaţiunile. De asemenea, pentru prima oară în cadrul seriei, va mai exista încă un personaj jucabil: Cirilla Fiona Elen Riannon (pe scurt Ciri, cunoscută şi drept The Lion Cub of Cintra), protejata eroului principal Geralt of Rivia. Secvenţele jucate din perspectiva lui Ciri nu vor fi lungi şi vor avea darul de a explica mai bine firul narativ al jocului.

The Witcher 3: Wild Hunt va primi 16 pachete DLC complet gratuite. Aceste DLC-uri vor consta în echipament nou petru eroii din The Witcher 3: Wild Hunt, misiuni noi, posibilitatea de a schimba înfăţisarea personajelor şi multe altele. Pentru început, primele două pachete suplimentare – The Temerian Armor Set (inclusiv armura pentru cal) şi un set de bărbi şi tunsori pentru Geralt – vor fi disponibile chiar din momentul lansării jocului. Apoi, în fiecare săptămână după apariţia jocului, vor fi lansate, complet gratuit, bundle-uri a câte două pachete DLC noi.

The Witcher 3: Wild Hunt este aşteptat pe 19 mai 2015, pentru PC, Xbox One şi PlayStation 4.

The Witcher 3 Wild Hunt

Urmărește Go4Games.ro pe Google News