The Witcher 3: Wild Hunt – noi imagini şi secvenţe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 26.01.2015
The Witcher 3: Wild Hunt – noi imagini şi secvenţe de gameplay

Polonezii de la CD Projekt au organizat în cursul săptămânii trecute mai multe evenimente pentru presă dedicate jocului The Witcher 3: Wild Hunt. În cadrul acestora, jurnaliştii de pe mai multe continente au avut ocazia să încerce o versiune jucabilă a RPG-ului polonez, iar ce a ieşit puteţi vedea în secvenţele video de mai jos.

De asemenea, cu această ocazie, CD Projekt RED a oferit şi o serie nouă de imagini din The Witcher 3: Wild Hunt, pe care le puteti admira în cadrul acestui articol.

Nu în ultimul rând, în această seară, începând cu ora 21:00 (ora României), pe canalul de Twitch al celor de la CD Projekt (http://www.Twitch.tv/GoGcom), va avea loc o transmisiune live cu un nou segment de gameplay din The Witcher 3: Wild Hunt, acompaniat de comentarii din partea membrilor echipei producătoare, precum şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu Damien Monnier (Senior Gameplay Designer) şi Miles Tost (Level Desinger). Veţi putea urmări această transmisie chiar în cadrul acestui articol, folosind fereastra de mai jos.

Ca bonus pentru cei care aleg să precomande The Witcher 3: Wild Hunt prin intermediul Good Old Games (GoG.com), magazinul proprietar al celor de la CD Projekt, vor fi oferite o sumedenie de bunătăţi: un exemplar al jocului Neverwinter Nights, melodii exclusive de pe coloana sonoară a jocului, benzile desenate digitale The Witcher House of Glass, jucăriile papercraft oficiale The Witcher, precum şi, abia anunţat, The Witcher: Reason of State, o bandă desenetă interactivă în format digital.

The Witcher 3: Wild Hunt va avea o lume de joc complet deschisă (cam de 40 de ori mai întinsă decât cea din The Witcher 2) şi va oferi de două ori mai multe secvenţe cinematice decât predecesorii săi, producătorii pregătind peste 100 de ore de quest-uri. Geralt va putea călători unde doreşte în cadrul acestui mediu de joc (fără timpi de încarcare) şi va fi capabil să folosească mijloace rapide de transport, cum ar fi caii sau ambarcaţiunile. De asemenea, pentru prima oară în cadrul seriei, va mai exista încă un personaj jucabil în afara lui Geralt of Rivia.

The Witcher 3 Wild Hunt

CD Projekt RED a confirmat că The Witcher 3: Wild Hunt va primi nu mai puţin de 16 pachete DLC complet gratuite, indiferent de ediţia jocului (standard sau Collector’s), sau de platforma aleasă (PC, Xbox One sau PlayStation 4). Aceste 16 DLC-uri vor consta în echipament nou petru eroii din The Witcher 3: Wild Hunt, misiuni noi, posibilitatea de a schimba înfăţisarea personajelor şi multe altele. Pentru început, primele două pachete suplimentare – The Temerian Armor Set (inclusiv armura pentru cal) şi un set de bărbi şi tunsori pentru Geralt – vor fi disponibile chiar din momentul lansării jocului. Apoi, în fiecare săptămână după apariţia jocului, vor fi lansate, complet gratuit, bundle-uri a câte două pachete DLC noi.

The Witcher 3: Wild Hunt va fi lansat pe 19 mai 2015, pentru PC, Xbox One şi PlayStation 4.

The Witcher 3 Wild Hunt

The Witcher 3 Wild HuntThe Witcher 3 Wild Hunt

The Witcher 3 Wild HuntThe Witcher 3 Wild Hunt

The Witcher 3 Wild HuntThe Witcher 3 Wild Hunt

Urmărește Go4Games.ro pe Google News