The Witcher 3: Wild Hunt va primi 16 pachete DLC complet gratuite

Autor: Cosmin Aionita | 07.11.2014
The Witcher 3: Wild Hunt va primi 16 pachete DLC complet gratuite

Printr-o scrisoare deschisă adresată fanilor, Marcin Iwiński, cofondator şi joint CEO al CD Projekt RED, a anunţat că The Witcher 3: Wild Hunt, RPG-ul pe care polonezii îl pregătesc pentru luna februarie a anului viitor, va primi nu mai puţin de 16 pachete DLC complet gratuite.

Mai mult, s-a pus accentul pe faptul că toţi jucătorii ce vor deţine The Witcher 3: Wild Hunt, indiferent de ediţia acestuia (standard sau Collector’s), de faptul că au ales sau nu să plaseze o precomandă sau de platforma pe care au ales-o (PC, Xbox One sau PlayStation 4), vor avea acces gratuit la toate aceste pachete de conţinut suplimentar.

The Witcher 3 Wild Hunt

Aceste 16 DLC-uri vor consta în echipament nou petru eroii din The Witcher 3: Wild Hunt, misiuni noi, posibilitatea de a schimba înfăţisarea personajelor şi multe altele. Pentru început, primele două pachete suplimentare – The Temerian Armor Set (inclusiv armura pentru cal) şi un set de bărbi ţi tunsori pentru Geralt – vor fi disponibile începând cu 25 februarie 2015. Apoi, după apariţia pe piaţă a jocului, bundle-uri a câte două DLC-uri vor fi lansate, complet gratuit, în fiecare săptămână.

The Witcher 3: Wild Hunt va fi disponibil pe 24 februarie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

The Witcher 3 Wild Hunt

Urmărește Go4Games.ro pe Google News