The Witcher 3: Wild Hunt – versiunea pentru Xbox One în acţiune

Autor: Cosmin Aionita | 13.05.2015
The Witcher 3: Wild Hunt – versiunea pentru Xbox One în acţiune

A mai rămas mai puţin de o săptămână până la apariţia lui The Witcher 3: Wild Hunt, iar CD Projekt oferă un nou clip de gameplay din ceea ce este fără urmă de îndoială cel mai aşteptat RPG al acestui an. Dacă săptămâna trecută am avut ocazia să admirăm versiunea pentru PlayStation 4 a jocului, iată că azi CD Projekt prezintă ediţia pentru Xbox One, acompaniată de un anunţ îmbucurător pentru posesorii consolelor Microsoft.

Este vorba despre rezoluţia la care va rula The Witcher 3: Wild Hunt pe Xbox One: polonezii anunţaseră în trecut că jocul va fi afişat în 900p (1600×900) pe consola Microsoft; din fericire, CD Projekt a mai lucrat la optimizare, reuşind să implementeze scalarea dinamică a rezoluţiei de la 900p (limita minimă) şi până la 1080p. Cu alte cuvinte, în momentele mai liniştite ale jocului, când acţiunea nu influenţează framerate-ul, jocul va rula în rezoluţie maximă, urmând să o micşoreze în mod dinamic atunci când va fi nevoie.

Versiunile pentru console ale jocului folosesc de un nivel al detaliilor apropiat de ceea ce oferă preset-ul “High” al ediţiei pentru PC, iar aceasta din urmă beneficiază şi un preset “Ultra”, pe care vor fi activate bonusuri grafice precum tessellation sau efectele NVIDIA HairWorks. Ambele versiuni pentru console rulează la 30 de cadre pe secundă, în timp ce versiunea de PC atinge 60 FPS, dacă hardware-ul o permite.

The Witcher 3: Wild Hunt va fi lansat pe 19 mai 2015, pentru PC, Xbox One şi PlayStation 4.

The Witcher 3 Wild Hunt

Urmărește Go4Games.ro pe Google News