Unul dintre cele mai populare jocuri gratuite va fi lansat pe PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 07.11.2018
Unul dintre cele mai populare jocuri gratuite va fi lansat pe PlayStation 4

Pentru a profita de conul de umbră în care se află seria Diablo în acest moment, adâncit şi de neinspirata decizie a celor de la Blizzard Entertainment de a anunţa Diablo Immortal weekend-ul trecut, cei de la studioul Grinding Gear au pus în aplicare două metode de a atrage mai mulţi adepţi ai Lordului Terorii către titlul lor Free-to-play Path of Exile.

Astfel, după ce şi-a făcut debutul pe PC şi a “migrat” şi către Xbox One în 2017, action RPG-ul celor de la Grinding Gear se pregăteşte să debuteze, în decembrie, şi pe PlayStation 4. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru Path of Exile, pe care îl puteti urmari mai jos.

De asemenea, Grinding Gear doreşte să profite de pe urma speranţelor iubitorilor seriei Diablo, lansând-ul URL-ul www.playDiablo4.com, a cărui accesare, aţi ghicit, redirecţionează către site-ul oficial Path of Exile.

De altfel, Path of Exile se pregăteşte să primească următorul său update major, v3.5.0, lansarea acestuia fiind programată pentru 7 decembrie 2018. Studioul producător a confirmat deja că expansion-ul 3.5.0 va fi disponibil atât pentru versiunea de PC a jocului, cât şi pentru ediţiile de Xbox One şi PlayStation 4.

Path of Exile este disponibil, în regim Free-to-play, pe PC şi Xbox One, o versiune pentru PlayStation 4 urmând să-şi facă apariţia în decembrie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News