Urmărește în direct “Night City Wire”, un nou episod digital dedicat jocului Cyberpunk 2077

Autor: Cosmin Aionita | 10.08.2020
Urmărește în direct “Night City Wire”, un nou episod digital dedicat jocului Cyberpunk 2077
Foto: CD Projekt RED

Astăzi, 10 august 2020, începând cu 19:00 (ora României), aici veți putea urmări în direct un nou episod din “Night City Wire”, seria de evenimente digitale pregătite de CD Projekt RED pentru prezentarea viitorului joc Cyberpunk 2077.

Pe parcursul acestui nou episod “Night City Wire”, se va discuta despre multiplele direcții în care va putea merge povestea din Cyberpunk 2077 (bazate pe deciziile luate de jucători), vor fi prezentate multiplele tipuri de arme pe care le veți putea folosi pe parcursul jocului și se va discuta despre transformarea trupei Refused în Samurai special pentru coloana sonoră din Cyberpunk 2077.

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului

Cyberpunk 2077 este RPG-ul first person open world pregătit de CD Projekt pentru toamna acestui an. În Cyberpunk 2077, jucătorii urmeaza să intre în pielea lui V, un soi de mercenar ce își oferă serviciile celor înstăriți din orașul futuristic Night City. Actorul Keanu Reeves își va face apariția în Cyberpunk 2077, acesta urmând să interpreteze unul dintre personajele din joc. Versiunea pentru PC a jocului Cyberpunk 2077 va oferi suport pentru tehnologia NVIDIA RTX (ray tracing în timp real).

Producătorii au confirmat de asemenea o viitoare componentă multiplayer pentru Cyberpunk 2077. Aceasta nu va fi însă disponibilă în momentul lansării, CD Projekt RED luând hotărârea ca, mai întâi, să ofere povestea principală a jocului, urmată apoi de pachete DLC gratuite, conținut suplimentar pentru single player și, abia apoi, componenta multiplayer.

Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 19 noiembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunile pentru Xbox One și PlayStation 4 vor putea fi jucate și pe Xbox Series X, respectiv PlayStation 5, iar upgrade-urile next-gen pentru aceste console de nouă generație vor fi oferite în mod gratuit.

Sursa: CD Projekt RED Twitch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News