Urmăriți 30 de minute de gameplay din Elden Ring

Autor: Cosmin Aionita | 11.11.2021
Urmăriți 30 de minute de gameplay din Elden Ring
Foto: From Software / Bandai Namco Entertainment

Colegii de la Game Informer au publicat un clip de aproape 30 de minute cu gameplay capturat din versiunea Closed Network Test a jocului Elden Ring, ce se va desfășura în intervalul 12 – 15 noiembrie 2021 pe console. Este vorba despre colaborarea dintre From Software, realizatorii seriei Dark Souls, și George R. R. Martin, autorul romanelor A Song of Ice and Fire (ce au stat la baza serialului Game of Thrones).

Elden Ring este un action RPG în stilul celor de la From Software, de regia jocului fiind responsabil nimeni altul decât Hidetaka Miyazaki, mintea creativă din spatele unor titluri precum Dark Souls, Bloodborne sau Sekiro: Shadows Die Twice.

From Software caracterizează Elden Ring drept “cel mai mare joc al studioului de până acum”, acțiunea urmând să aibă loc într-un regat foarte întins, cu o istorie bogată, gameplay divers, dar și cu un trecut însângerat, toate concepute de Hidetaka Miyazaki împreună cu George R. R. Martin.

Elden Ring urmează să fie lansat pe 25 februarie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: Game Informer YouTube