Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 a fost reanunțat, în mod oficial. Ce studio dezvoltă jocul și când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 04.09.2023
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 a fost reanunțat, în mod oficial. Ce studio dezvoltă jocul și când va fi lansat
Foto: Paradox Interactive

După numeroase amânări și decizia publisher-ului de a renunța la studioul producător inițial, Paradox Interactive revine cu un mult-așteptat update referitor la Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Astfel, după cum știam deja din 2021, s-a renunțat la echipa producătoare Hardsuit Labs, dezvoltarea fiind acum preluata de The Chinese Room, studio ce aparține de Sumo Digital, în portofoliul căruia regăsim titluri precum Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs sau Everybody’s Gone to the Rapture.

Conform celor de la Paradox Interactive, vom avea parte de o dezvăluire a noului gameplay din Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 în luna ianuarie a anului viitor, iar jocul urmează să fie lansat în toamna lui 2024.

Înainte de schimbarea studioului producător, personajul ce urma să fie întruchipat de jucător în Bloodlines 2, recent devenit vampir, ar fi fost catalistul unui veritabil război între clanurile de vampiri ce conduc din umbră orașul Seattle, reimaginat ca parte a universului World of Darkness. La fel ca în precedentul joc al seriei, eroul s-ar fi putut alătura unuia dintre clanurile implicate în acest conflict, și-ar fi urmărit prada pe străzile orașului, manipulat politicieni și folosit abilitățile speciale în încercarea de a păstra echilibrul fragil dintre setea sa de sânge și umanitatea încă rămasă.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 este așteptat în toamna anului 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin Steam, Epic Games Store și GOG).

Sursa: Paradox Interactive

Urmărește Go4Games.ro pe Google News