Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 nu va fi lansat în 2021. Publisher-ul a renunțat la studioul producător

Autor: Cosmin Aionita | 23.02.2021
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 nu va fi lansat în 2021. Publisher-ul a renunțat la studioul producător

După amânări succesive, Dale Emasiri, Lead Community Developer în cadrul Paradox Interactive, a anunțat, prin intermediul canalului oficial de Discord al jocului, faptul că Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 nu va mai fi lansat în cursul anului 2021.

Emasiri a dorit să pună accentul pe ideea că Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 se află în continuare în producție și nu a fost anulat, însă a fost luată decizia ca studioul Hardsuit Labs să nu se mai ocupe de dezvoltarea acestuia. În mod evident, schimbarea studioului realizator va afecta dezvoltarea jocului, iar, drept consecință, Bloodlines 2 nu va mai vedea lumina zilei în 2021.

Având în vedere că stabilirea unui nou termen pentru lansarea jocului este imposibilă în acest moment, Paradox Interactive a luat decizia de a întrerupe disponibilitatea precomenzilor pentru Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

Conform declarațiilor lui Dale Emasiri, noul Vampire: The Masquerade continuă să fie un proiect foarte important pentru Paradox Interactive și, după ultima sa evaluare, s-a ajuns la concluzia că este nevoie de o schimbare drastică în procesul de realizare a jocului.

Astfel s-a ajuns la despărțirea de Hardsuit Labs, studio căruia publisher-ul totuși îi mulțumește pentru munca depusă în cadrul proiectului și pentru realizarea fundației pe care se va construi în viitor.

De asemenea, Emasiri a promis că va reveni cu vești noi despre Bloodlines 2 imediat ce noi decizii vor fi luate în privința continuării procesului de producție a acestui joc mult așteptat.

Dezvoltarea jocului pornise cu Hardsuit Labs drept studio producător

Înaintea acestei mutări neașteptate, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 era dezvoltat de studioul Hardsuit Labs, Brian Mitsoda, responsabil pentru scenariul primului joc al seriei, fiind cooptat și pentru această continuare.

Personajul întruchipat de jucător, recent devenit vampir, va fi catalistul unui veritabil război între clanurile de vampiri ce conduc din umbră orașul Seattle, reimaginat ca parte a universului World of Darkness. La fel ca în precedentul joc al seriei, eroul se va putea alătura unuia dintre clanurile implicate în acest conflict, își va urmări prada pe străzile orașului, va manipula politicieni și își va folosi abilitățile speciale în încercarea de a păstra echilibrul fragil dintre setea sa de sânge și umanitatea încă rămasă.

Momentan, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 nu are stabilită încă o eventuală perioadă de lansare, jocul aflându-se în dezvoltare pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News