VIDEO: Gameplay trailer și dată de lansare pentru Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Autor: Cosmin Aionita | 21.02.2024
VIDEO: Gameplay trailer și dată de lansare pentru Elden Ring: Shadow of the Erdtree
Foto: Bandai Namco Entertainment

Bandai Namco Entertainment, alături de studioul From Software, au dezvăluit trailer-ul oficial de gameplay pentru Shadow of the Erdtree, mult-așteptatul expansion pentru Elden Ring. Alături de acest trailer, a fost confirmată și data de lansare a expansion-ului: aceasta va fi disponibil începând cu 21 iunie 2024.

Ghidați de semi-zeița Miquella of the Haligtree, jucătorii se vor îndrepta către Land of Shadow, un tărâm aflat în umbra Erdtree-ului, acolo unde zeița Marika a pășit prima. Land of Shadow va reprezenta noul mediu de joc adus de expansion, o lume complet nouă pentru universul Elden Ring.

Jucătorii vor putea călători între hărțile imense, intercalate cu tot felul de event-uri și dungeon-uri pline de inamici. În expansion își vor face apariția și arme noi, echipamente, skill-uri pentru arme și magie, nemaiîntâlnite până acum în Elden Ring, alături de boși noi, dar și de porțiuni suplimentare de poveste pentru cei dispuși să le descopere.

Precomenzile pentru expansion sunt disponibile chiar acum, la prețul de 39,99€ (Steam) sau 189,90 lei (PlayStation Store, pentru PS5). Expansion-ul va fi oferit și în pachetul Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, care va include și jocul de bază, la un preț de 79,99€ pe Steam, respectiv 379,90 lei pe PlayStation Store (PS5 și PS4).

Elden Ring: Shadow of the Erdtree va fi lansat pe 21 iunie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam).

Sursa: Bandai Namco Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News