VIDEO: Peste 18 minute de gameplay din Dragon’s Dogma 2

Autor: Cosmin Aionita | 04.01.2024
VIDEO: Peste 18 minute de gameplay din Dragon’s Dogma 2
Foto: Capcom

Colegii de la IGN au publicat, în premieră, un nou clip cu gameplay din Dragon’s Dogma 2, action RPG-ul pe care Capcom îl pregătește pentru primăvara acestui an. Astfel, clipul de mai jos prezintă peste 18 minute de gameplay alături de clasele Fighter, Thief, Warrior și Sorcerer din Dragon’s Dogma 2.

În Dragon’s Dogma 2, jucătorii vor experimenta povestea lui Arisen, un campion a cărui inimă este furată de Dragon. Acțiunea acestei continuări va avea loc într-o lume paralelă, populată de două națiuni care aleg să înfrunte diferit amenințarea venită dinspre Dragon. Regina Disa a numit un Arisen fals pentru a menține controlul regatului Vermund în mâinile fiului său. Între timp, națiunea de fiare din Battahl se închină la Lambent Flame și împărăteasa Nadinia pentru a evita calamitatea.

La începutul poveștii, jucătorii își vor putea crea atât Arisen-ul, cât și principalul Pawn folosind un sistem de personalizare complex, ce utilizează tehnica fotogrammetriei pentru a conferi personajelor un aspect cât mai realist. De asemenea, se va putea alege o personalitate anume pentru principalul Pawn, care va determina comportamentul acestuia și opțiunile de dialog pe care le va avea la dispoziție.

Dragon’s Dogma 2 va fi lansat pe 22 martie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin Steam). Cerințele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News