VIDEO: Starfield primește un Live Action Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 28.08.2023
VIDEO: Starfield primește un Live Action Trailer
Foto: Bethesda

Cu ocazia Gamescom 2023, dar și pentru a puncta faptul că dezvoltarea jocului a fost finalizată, Bethesda a lansat un nou trailer pentru Starfield. De această dată, este vorba despre un “Live Action Trailer”, un material video promoțional realizat cu ajutorul actorilor reali; pe fundalul sonor, puteți recunoaște o versiune orchestrală a piesei “Rocket Man” a lui Elton John.

Starfield își propune să ofere jucătorilor un nou mediu de explorat: spațiul cosmic. Acțiunea va începe în anul 2330, atunci când personajul principal se va alătura grupării Constellation, ultima organizație a exploratorilor spațiali aflați în căutare de artefacte rare prin galaxie.

Veți putea descoperi și explora planete noi, veți putea construi avanposturi, veți putea iniția cercetări și exploata resursele acestor lumi noi. Mai apoi, acestea vor putea fi investite în upgrade-uri pentru echipament sau pentru modificarea propriului arsenal, vitale pentru a face față amenințărilor pe care, în mod sigur, le veți întâlni.

Veți avea la dispoziție o navă spațială unică, pe care o veți putea personaliza în detaliu, îi veți putea aplica upgrade-uri și o veți putea pilota prin galaxie, inclusiv în cadrul unor secvențe de luptă ce se vor desfășura în timp real. Producătorii promit o experiență vastă pentru Starfield, cu peste 1000 de planete ce vor putea fi vizitate și o distribuție pestriță de personaje cu care veți putea interacționa.

Starfield va fi lansat pe 6 septembrie 2023, în versiuni pentru consolele Xbox Series X|S și pentru PC. Jocul va fi inclus în abonamentele Game Pass dedicate ambelor platforme.

Sursa: Bethesda Softworks YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News