25 de minute de gameplay din noul joc Aliens: Fireteam

Autor: Cosmin Aionita | 08.03.2021
25 de minute de gameplay din noul joc Aliens: Fireteam

Colegii de la IGN au publicat un clip ce prezintă nu mai puțin de 25 de minute de gameplay din proaspăt dezvăluitul Aliens: Fireteam. Redactorul IGN Ryan MCaffrey a parcurs o misiune din joc alături de Craig Zinkievich și Matt Highison, CEO-ul, respectiv Chief Creative Officer-ul echipei producătoare de la Cold Iron Studios.

Conceput special pentru experiența cooperativă

Acțiunea va avea loc la 23 de ani de la eveimentele din trilogia cinematografică inițială, jucătorii urmând să intre în pielea pușcașilor marini de pe nava USS Endeavor, însărcinați cu investigarea unui apel de urgență trimis de una dintre coloniile îndepărtate.

Aliens: Fireteam este un shooter third person cu mecanici de cover, pe care îl veți putea aborda fie în mod co-op cu alți doi prieteni, fie asistat de boți controlați de AI. Jucătorii vor avea la dispoziție nu mai puțin de patru campanii, în care vor explora fabrici, ruine abandonate și rămășițe ale civilizațiilor extraterestre. Aceștia vor fi asaltați de peste 20 de tipuri de oponenți, pornind de la nu mai puțin de 11 variații de xenomorfi (de la Facehuggers la Praetorians) și ajungând până la soldații sintetici fabricați de corporația Weyland-Yutani.

Aliens Fireteam gameplay

Veți putea alege dintre cinci clase diferite de personaje jucabile – Gunner, Demolisher, Technician, Doctor și Recon –, fiecare cu propriile abilități speciale. Acestea vor avea la dispoziție un arsenal de peste 30 de arme și peste 70 de modificări și atașamente pentru acestea. Un Perk Board inovativ va permite modificarea și îmbunătățirea abilităților acestor clase, în timp ce un sistem original bazat pe Challenge Cards va permite alterarea tuturor misiunilor din cele patru campanii, pentru a obține o experiență diferită în fiecare sesiune de joc.

Aliens: Fireteam este produs de Cold Iron Studios și va fi lansat în vara anului 2021 pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam).

Aliens Fireteam gameplay

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News