Aliens: Colonial Marines – Gameplay trailer

| 07.02.2012
Aliens: Colonial Marines – Gameplay trailer

Aliens: Colonial Marines se află în dezvoltare în cadrul studioului Gearbox Sofware, acelaşi producător care are deja în portofoliu titluri precum seria Brothers in Arms, Borderlands sau Duke Nukem Forever. Colonial Marines este realizat în colaborare cu publisherul SEGA, ompanie ce deţine drepturile asupra licenţei Aliens.

Aliens: Colonial Marines a fost anunţat acum câţiva ani, promiţând a fi un shooter cooperativ în stilul Left 4 Dead, în care, în loc de zombies, urma să avem de-a face cu xenomorphi însetaţi de sânge uman. Jocul a intrat însă într-un con de umbră odată cu succesul înregistrat de Borderlands şi achiziţia licenţei Duke Nukem de către Gearbox Software. Totuşi, în 2011, Aliens: Colonial Marines a revenit în prim plan, sub forma unui shooter ceva mai clasic.

După prima demonstraţie de gameplay, apăruta în toamna anului trecut, jocul a fost promis pentru primavăra acestui an, fiind însă recent amânat până în toamna lui 2012. Această amânare a fost acompaniată de un trailer prerenderizat, din care lipseau secvenţele de gameplay. Tocmai acest inconvenient a fost adresat în cel mai nou trailer din Aliens: Colonial Marines, pe care-l puteţi urmări în continuare.

Aliens: Colonial Marines va fi lansat în toamna acestui an, jocul fiind anunţat pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi Nintendo Wii U.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News