Aliens: Fireteam Elite – dată de lansare, schimbare de nume și start pentru precomenzi

Autor: Cosmin Aionita | 24.06.2021
Aliens: Fireteam Elite – dată de lansare, schimbare de nume și start pentru precomenzi
Foto: 20th Century Games

20th Century Games și Cold Iron Studios au dezvăluit detalii suplimentare despre Aliens: Fireteam, jocul de acțiune co-op plasat în universul pornit de filmul lui Ridley Scott din 1979. În primul rând, denumirea jocului a fost ușor modificată, iar acesta se va numi Aliens: Fireteam Elite și urmează să fie lansat pe 24 august 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam). Mai mult, a fost deschisă și campania de precomenzi pentru Aliens: Fireteam Elite.

Astfel, versiunea Standard a jocului pentru PlayStation 4 și PlayStation 5 poate fi precomandată, prin intermediul PlayStation Store, la un preț de 189,90 lei, în timp ce Deluxe Edition pentru PS4 și PS5 costă 339,90 lei. Pentru PC, ediția Standard costă 39,99€ pe Steam, iar Deluxe Edition poate fi precomandată în schimbul a 69,99€.

Ediția Deluxe include pachetul de item-uri Endevor Veteran Pack, precum și Endevor Pass, ce va garanta accesul la patru pachete DLC suplimentare care urmează să fie lansate mai târziu. Toti cei care plasează o precomanda vor primi pachetul de item-uri Hardened Marine Pack.

Aliens Fireteam Elite
Foto: 20th Century Games

O experiență Aliens concepută pentru modul co-op

Acțiunea din Aliens: Fireteam Elite va avea loc la 23 de ani de la evenimentele din trilogia cinematografică inițială, jucătorii urmând să intre în pielea pușcașilor marini de pe nava USS Endeavor, însărcinați cu investigarea unui apel de urgență trimis de una dintre coloniile îndepărtate.

Aliens: Fireteam Elite este un shooter third person cu mecanici de cover, pe care îl veți putea aborda fie în mod co-op cu alți doi prieteni, fie asistat de boți controlați de AI. Jucătorii vor avea la dispoziție nu mai puțin de patru campanii, în care vor explora fabrici, ruine abandonate și rămășițe ale civilizațiilor extraterestre. Aceștia vor fi asaltați de peste 20 de tipuri de oponenți, pornind de la nu mai puțin de 11 variații de xenomorfi (de la Facehuggers la Praetorians) și ajungând până la soldații sintetici fabricați de corporația Weyland-Yutani.

Veți putea alege dintre cinci clase diferite de personaje jucabile – Gunner, Demolisher, Technician, Doctor și Recon –, fiecare cu propriile abilități speciale. Acestea vor avea la dispoziție un arsenal de peste 30 de arme și peste 70 de modificări și atașamente pentru acestea. Un Perk Board inovativ va permite modificarea și îmbunătățirea abilităților acestor clase, în timp ce un sistem original bazat pe Challenge Cards va permite alterarea tuturor misiunilor din cele patru campanii, pentru a obține o experiență diferită în fiecare sesiune de joc.

Aliens: Fireteam Elite va fi lansat pe 24 august 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam).

Aliens Fireteam Elite
Foto: 20th Century Games

Sursa: AliensFireteamElite.com, Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News