Atomic Heart a atins stadiul Gold. Jocul a fost finalizat și este gata de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 27.01.2023
Atomic Heart a atins stadiul Gold. Jocul a fost finalizat și este gata de lansare
Foto: Mundfish

Studioul Mundfish a confirmat ca procesul de dezvoltare a jocului Atomic Heart a fost finalizat cu succes, jocul atingând stadiul Gold. Anunțul a venit prin intermediul conturilor oficiale folosite de companie pe rețelele de socializare, mulțumind jucătorilor pentru susținerea arătată de-a lungul anilor și îndemnându-i să fie pe fază pentru lansarea lui Atomic Heart din februarie.

Atomic Heart este descris drept un action RPG, ce combină aventura și secvențele de first person shooter cu o poveste ce se desfășoară într-un univers paralel, în perioada de apogeu a Uniunii Sovietice, unde jucătorii vor intra în pielea unui agent special, trimis de guvernul sovietic într-o misiune de recuperare a unui obiect strict secret.

Jucătorii vor avea ocazia să-și îmbunătățească armele și abilitățile, va exista și loot cules de la inamicii doborâți, dar și un sistem de crafting. Jocul va include și puzzle-uri pe care jucătorii vor fi nevoiți să le rezolve pentru a progresa.

Odată cu atingerea stadiului Gold, Atomic Heart este așteptat pe 21 februarie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC. În Europa, Atomic Heart va fi publicat de Focus Entertainment.

Sursa: Mundfish Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News