Back 4 Blood a fost amânat. Când va fi lansat shooter-ul co-op cu zombie

Autor: Cosmin Aionita | 29.03.2021
Back 4 Blood a fost amânat. Când va fi lansat shooter-ul co-op cu zombie

Printr-un anunț realizat chiar de către contul oficial de Twitter al jocului, Turtle Rock Studios a confirmat că Back 4 Blood nu va mai fi lansat în vara acestui an, așa cum era planificat inițial, shooter-ul cooperativ fiind acum amânat până pe 12 octombrie 2021.

Totuși, pentru a nu dezamăgi comunitatea de jucători, Back 4 Blood va putea fi totuși încercat în cursul verii acestui an, prin intermediul unei sesiuni de testare Open Beta. De asemenea, pentru a face așteptarea mai ușoară, Warner Bros. și studioul Turtle Rock au publicat un nou segment de gameplay dintr-o versiune pre-alpha a jocului, pe care îl puteți urmări în clipul de mai jos.

Back 4 Blood reprezintă o nouă generație de zombie co-op shootere

Back 4 Blood își dorește să ducă genul zombie co-op shooter la un nou nivel, adaugand o serie de inovații, precum inamicii imenși, ce pot altera mediul de joc.

Producătorii promit că Back 4 Blood va fi un titlu premium, ce se va încadra în categoria calitativă AAA. Conform promisiunilor, Black 4 Blood va include și moduri de joc competitive (PvP), precum și o întreagă campanie co-op!

După ce a fost amânat, Back 4 Blood este acum așteptat pe 12 octombrie 2021, în versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și PC.

Sursa: Back 4 Blood Twitter, GamesRadar

Urmărește Go4Games.ro pe Google News