Back 4 Blood, succesorul spiritual al seriei Left 4 Dead, va fi lansat în 2021. Când putem încerca jocul

Autor: Cosmin Aionita | 14.12.2020
Back 4 Blood, succesorul spiritual al seriei Left 4 Dead, va fi lansat în 2021. Când putem încerca jocul

A trecut mai bine de un an și jumătate de cand Turtle Rock Studios, echipa din spatele hitului co-op Left 4 Dead (realizat alături de Valve), a anunţat încheierea unui parteneriat cu publisher-ul Warner Bros. Interactive Entertainment în privința dezvoltării și publicării viitorului joc Back 4 Blood.

Din fericire, Back 4 Blood a revenit chiar în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor The Game Awards 2020, Turtle Rock Studios prezentând primele secvențe de gameplay din aceasta veritabilă reîntoarcere la originile companiei. Jocul își dorește să ducă genul zombie co-op shooter la un nou nivel, câteva dintre inovații fiind prezente și în acest trailer, precum inamicii imenși, ce pot altera mediul de joc.

Mai multe detalii despre joc vor fi dezvăluite în cadrul unui stream special, pe care producătorii de la Turtle Rock Studios îl vor susține pe 17 decembrie 2020, cu începere de la ora 20:00 (conform orei României). Aceasta transmisie, intitulată Back 4 Blood Gameplay Showcase, va putea fi urmărită pe canelele de Twitch și YouTube ale studioului, precum și pe pagina sa de Facebook.

Alpha test restrâns acum, lansare în vara anului viitor

Nu în ultimul rând, jucătorii vor avea posibilitatea de a încerca Back 4 Blood chiar la finalul acestui stream, prin intermediului unui closed Alpha test pentru PC, ce va debuta pe 17 decembrie și se va încheia pe 21 decembrie 2020. Jucătorii se pot înscrie pentru participarea în acest closed Alpha test pe site-ul oficial al jocului Back4Blood.com.

Black 4 Blood urmeaza sa fie lansat pe 22 iunie 2021, in versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 si PC.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News