Battleborn, primul first person MOBA shooter?

Autor: Cosmin Aionita | 09.07.2014
Battleborn, primul first person MOBA shooter?

2K Games şi Gearbox Software, studioul din spatele seriei Borderlands, au anunţat un nou joc – Battleborn – prin intermediul celei mai recente ediţii a revistei GameInformer. Battleborn încearcă să combine genul pe care Gearbox îl stăpâneşte poate cel mai bine – first person shooter-ul – cu nebunia actuală a jocurilor MOBA (Multiplayer Online Battle Arena).

Cu alte cuvinte, Battleborn va încerca să redea acţiunea frenetică din titluri precum Dota2 sau League of Legends dintr-o perspectivă first person, cu o schemă de control caracteristică shooterelor. La fel ca jocurile menţionate mai devreme, şi Battleborn va oferi o sumedenie de eroi diferiţi, cu mişcări, abilităţi şi arme proprii, de la puşcaşul marin interstelar şi până la arcaşa elfiţă. Pe lângă multiplayer-ul competitiv, Battleborn promite şi o campanie cooperativă cu o puternică latură narativă.

Battleborn este produs de aceeaşi echipă care s-a ocupat şi de Borderlands 2, jocul fiind proiectat pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Din păcate, mai avem de aşteptat destulă vreme până când vom putea încerca Battleborn, lansarea acestuia fiind planificată pentru anul fiscal 2016 al publisher-ului 2K Games (care se va încheia abia pe 31 martie 2016).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News