Battlefield V a fost amânat!

Autor: Cosmin Aionita | 31.08.2018
Battlefield V a fost amânat!

Cei de la studioul DICE au avut parte de un Gamescom 2018 foarte aglomerat: după finalizarea sesiunii de test closed Beta, Battlefield V a fost prezent pe scena celor de la NVIDIA, unde a fost confirmat suportul pentru noua tehnologie RTX implementată în seria RTX 2000 a celebrului producător de plăci video, a fost anunţată data la care va fi disponibilă versiunea Open Beta a jocului şi au fost publicate noi trailere pentru Battlefield V.

Pe lângă toate acestea, Battlefield V a fost jucabil atât în cadrul standului Electronic Arts de la Gamescom 2018, cât şi în cadrul evenimentului organizat de NVIDIA pentru anunţarea seriei RTX 2000. Astfel, în urma întregului feedback strâns cu ocazia acestor apariţii publice, cei de la DICE au luat decizia să amâne lansarea lui Battlefield V. Programat iniţial pentru 19 octombrie 2018, jocul studioului suedez va fi amânat cu peste o lună, noua data de lansare fiind stabilită pentru 20 noiembrie 2018.

Conform producătorilor, acest răgaz suplimentar le va permite să finiseze şi ajusteze elementele de gameplay din Battlefield V pentru a veni în întâmpinarea doleanţelor fanilor. Gurile rele vorbesc însă despre necesitatea de a optimiza implementarea RTX din Battlefield V, dar şi de evitarea unei perioade de lansare foarte aglomerate (iniţial, Battlefield V era programat fix între Call of Duty: Black Ops 4 – aşteptat pe 12 octombrie 2018 – şi Red Dead Redemption 2 – programat pentru 26 octombrie 2018).

Astfel, Battlefield V va fi lansat pe 20 noiembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Sesiunea Open Beta pentru Battlefield V va porni pe 4 septembrie 2018 (pentru cei care au plasat o precomandă), urmând să devină accesibilă tuturor doritorilor începând cu 6 septembrie. În acest beta, jucătorii vor putea încerca atât proaspăt dezvăluita harta Rotterdam (în modul de joc Conquest), cât şi harta Arctic Fjord (în modurile de joc Conquest şi Grand Operations).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News