Battlefield V primeşte mod co-op şi suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS

Autor: Cosmin Aionita | 11.02.2019
Battlefield V primeşte mod co-op şi suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS

Electronic Arts şi studioul DICE au dezvăluit că următorul update major pentru Battlefield V va fi lansat începând de mâine, 12 februarie 2019. Acesta va include, în cazul versiunii pentru PC a jocului, optimizări ale implementării DXR (DirectX Ray Tracing), precum şi mult aşteptatul suport pentru tehnologia DLSS (Deep Learning Super Sampling) de la NVIDIA.

La fel ca în cazul RTX, ce permite afişarea unor efecte avansate (reflexii, în cazul lui Battlefield V) prin folosirea rutinelor de ray tracing în timp real, DLSS este la rândul sau o tehnică specifică gamei noi de plăci video GeForce RTX de la NVIDIA, capabilă să folosească inteligenţa artificială pentru a diminua nedoritul efect de aliasing, precum şi pentru a “reconstrui” în 4K o imagine de rezoluţie inferioară. Mai multe detalii despre RTX şi DLSS puteţi găsi în acest articol dedicat.

Pe partea de gameplay, noul update pentru Battlefield V va introduce modul de joc co-op Combined Arms, care va permite unei echipe formate din maximum patru jucători să lupte împotriva forţelor controlate de AI în cadrul a nu mai puţin de opt misiuni de tip PvE. Acestea se vor desfăşura pe patru hărţi şi vor implica patru tipuri de obiective.

Combined Arms face parte din cel de-al doilea capitol de conţinut suplimentar pentru Battlefield V (Lightning Strikes), care va mai aduce şi un nou Grand Operation ce se va desfăşura pe hărţile Panzerstorm şi Arras, acesta urmând să incorporeze şi noul mod de joc Rush.

Spre sfârşitul lunii martie va începe Trial by Fire, cel de-al treilea capitol din Tides of War, ce va aduce probabil cel mai aşteptat mod de joc suplimentar: Firestorm, Battle Royale-ul reimaginat de studiourile DICE şi Criterion în stilul seriei Battlefield.

Battlefield V este disponibil în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News