Borderlands 2 are dată de lansare şi un nou trailer impresionant!

| 23.02.2012
Borderlands 2 are dată de lansare şi un nou trailer impresionant!

După ce au anunţat Borderlands 2 în vara anului trecut, atât publisher-ul 2K Games, cât şi studioul dezvoltator Gearbox Software au preferat să nu scoată jocul în lumina reflectoarelor, concentrându-se pe finisarea acestuia, în detrimentul promovării agresive.

Şi, iată că la mai bine de jumătate de an de la anunţul iniţial, Borderlands 2 este gata să fie arătat lumii întregi, prin intermediul unui trailer extrem de cuprinzător, care oferă numeroase detalii legate de acest sequel. În primul rând, jucătorii se vor întoarce din nou pe planeta Pandora, obiectivul fiind de aceasta dată înfrângerea noului personaj negativ Handsome Jack şi a coruptei corporaţii Hyperion. Bineînţeles, marca înregistrată a seriei – multiplayer-ul cooperativ pentru până la patru jucători – se va întoarce la datorie, precum şi posibilitatea de a juca splitscreen pe aceeaşi consolă.

A fost anunţată de asemenea o nouă campanie de preorders, toţi cei care aleg să precomande jocul prin intermediul retailerilor parteneri urmând sa aibă acces la Borderlands 2 Premiere Club. Prin intermediul acestui program vor primi tot felul de bonus-uri şi obiecte in-game exclusive. Pentru început, cei care precomandă Borderlands 2 vor avea acces la Gearbox Gun Pack (un pachet de arme exclusive), un Golden Key (cheie ce va deschide Golden Sanctuary Loot Chest, un cufăr foarte rar din lumea jocului) şi Vault Hunter’s Relic.

De asemenea, a fost confirmată data de lansare a jocului: Borderlands 2 va vedea lumina zilei pe 18 septembrie 2012 in Statele Unite, aparitia in restul regiunilor (printre care si Europa) fiind programata pentru 21 septembrie 2012. Borderlands 2 va fi lansat pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News